سلام خسته نباشید. ببخشید من دخترم ۳ سال و ۴ ماه داره. اما هنوز رنگها را بلد نیست. هرچی هم باهاش کار میکنم یاد نگرفته. درصورتی که یه شعر یا هر چیز دیگه ای رو به خوبی و زود یاد میگیره. میخواستم بدونم مشکلی داره یا خیر؟ممنون میشم راهنماییم کنید..

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ سال جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام مامان عزیز. دیر نیست نگران نباشید اما میتوانید به او یاد دهید. بهترین شیوه اموزش شیوه غیرمستقیم است که در خلال بازی ها به او یاد دهید.
اگر فکر میکنید با بازی یاد نمیگیرد رنگ ها را تک به تک و با این روش اموزش دهید. برای شروع فقط دو رنگ ابی و قرمز را کنار هم بگذارید (با مکعب یا کارت رنگ). و اسم یکی از رنگ ها را بگویید مثلا این قرمزه. چندین بار تکرار نمایید و از او بخواهید  رنگ قرمز را نشان دهد. برلی هر پاسخ صحیح تشویقش کنید. چند روز همین را تکرار نمایید و بعد از اینکه مطمعن شدید یاد گرفته رنگ های قرمز محیط را به او نشان دهیدو از او بخواهید او هم نشان دهد مثل صندلی قرمز، مداد قرمز، سطل قرمز و.... .
هفته دوم رنگ ابی را به همین روش بگویید. دو رنگ را که یاد گرفت باقی رنگ ها را به سرعت بیشتری خواهد اموخت.