سلام 50 سالم نزدیک 1 ساله متوجه شدم ازطریق سونوگرافی کبدچرب گرید 3 دارم. به تازگی سمت راست شکم احساس سوزش پیدا کرده خیلی احساس خستگی و بدن درد دارم. مقطر غلیظ 10 گیاه میخورم. و قرص لیورگل 70. آیا نیاز هست که قرص لیورگل همیشه مصرف کنم البته خیلی وقت هست به دکترم مراجعه نکردم. آیا من نیاز به رژیم خاصی دارم؟

من شنیدم سوزش سمت راست شکم یعنی کبد چرب تبدیل به سیروز کبدی شده آیا این حرف درست؟

آیا باید 20 دقیقه پیاده روی مداوم داشت یا چنددقیقه میشه پیاده روی کرد.؟

آیا شیر با زردچوبه آخرشب مناسب برای کبدچرب؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 50 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام وزنتان را کم کنید
کربوهیدرات و غذاهای چرب کمتر مصرف کنید
بیشتر از سبزیجات بخار پز و میوه استفاده کنید
جهت داشتن رژیم غذایی سالم  با همکاران تغذیه مشورت کنید