چطور به وزن نرمال برسم؟

سلام من بعد زایمان ۸۶ کیلو بودم بعد از ۲۳ ماه با ورزش و رژیم شدم ۷۲ خیلی سخت لاغر میشم الانم که باشگاه بستست میترسم چاقشم بازم‌.خیلی تند تند گرسنم میشه.اینم بگم تو خونه یک روز در میان یک ساعت و نیم ورزش میکنم.چیکار کنم تا جلو اشتهامو بگیرم.فعالیتمم زیاده چون بچه کوچیک دارم.ممنونم ووزن نرمال بایدچند باشه وزنم۷۲ قدم ۱۶۶.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

سلام. باتوجه به سن و قد شما وزن ۶۱-۶۵ کیلوگرم مناسبه. اینکه فعالیتتون رو در منزل حفظ کردید خیلی عالیه و ادامه بدید. برای کنترل اشتها میتونید از این راهکارها استفاده کنید: قبل از وعده ی غذایی یک لیوان آب و یک بشقاب سالاد مصرف کنید، در هر وعده های غذاییتون از مواد پروتئینی استفاده کنید، در زمان گرسنگی از موادغذایی که حاوی قند ساده هستند اجتناب کنید مثل شکلات، شیرینی، آبمیوه چه طبیعی چه صنعتی و به جاش دریافت فیبر خود را از طریق مصرف سبزیجات خام یا اضافه کردن تخم شربتی به آب افزایش بدید. در بعضی مطالعات دیده شده که پودر زنجبیل و قهوه در بعضی افراد تونسته اشتها رو کاهش بده. اگر با این راهکارها هم موفق نشدید متخصصین تغذیه ی تیم دکتر زینو در خدمتتون هستند. میتونید اطلاعاتتون رو برای ما ارسال کنید و رژیم دریافت کنید.