چطور چاق بشم؟

سلام خسته نباشین

من قد ۱۷۰ وزن ۶۰ دارم میخام چند کیلو چاق بشم ، چیکار کنم ؟؟

لطفا بهم مکمل یا چیزی معرفی کنین که زود وزن بگیرم بدون عوارض

من معجون شیرخرما گردو موز میکس میکنم شبا قبل خواب میخورم، میخوام بدونم این موفع موثره خوردنش رو افزایش وزن؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه و رژیم درمانی

سلام. ممنون. وزن شما در محدوده ی طبیعیه و کمبود وزن ندارید، به همین خاطر افزایش وزن در شما ممکنه با تجمع چربی در ناحیه های ناخواسته مثل شکم همراه بشه، پس اگر همچنان تمایل به افزایش وزن دارید بهتره درکنار رژیم غذایی مناسب تمرینات قدرتی ۲-۳ بار در هفته انجام بدین تا به عضله سازی کمک کنه. در برنامه غذاییتون میتونید انواع آب میوه های طبیعی، مغزها و جوانه ها رو بگنجانید. همچنین مصرف آب میوه یا یک دسر شیرین روی غذا میتونه در افزایش وزن مفید باشه. حتما پروتئین کافی هم دریافت کنید. بهترین زمان برای مصرف شیر برای شما بلافاصله بعد از تمرینات قدرتیه. یعنی میتونیددر روزهای تمرین معجون رو در این زمان مصرف کنید. درمورد مکمل هم پودر gain up میتونه براتون مناسب باشه.