جدایی از همسر به دلیل نفقه ندادن

سلام. بنده 6 ماهه عروسی کردم و یکسال هم عقد بودم شوهرم ساکن شهر دیگه ای هستن ایشون نفقه نمیدن و به شدت بچه ننه هستن به حدی که 6 ماهه عروسی کردم هنوز اجازه نداره به من دست بزنه و من باکره ام با ارایه این دلایل میتونم راحت طلاق و مهریه مو بگیرم؟راهنماییم کنید لطفا-

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
شما می توانید پس از محکومیت قطعی زوج به پرداخت نفقه معوقه برای حداقل 6 ماه(از جهت تخلف از شرط ضمن عقد)  و عسر و حرج ناشی از عدم رابطه زناشویی نسبت به تقدیم دادخواست طلاق ادام نمائید
اما توصیه می شود قبل از هر اقدامی مشاوره حقوقی و حضوری دقیق تری با وکیل داشته باشید
موفق باشید