فراموش کردن کسی که خواستگارم بوده

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 70 بازدید 1 تبادل تجربه

یه آقایی خواستگارم بود دو سال خونه مون رفت و آمد داشت روزای که قرار بود بریم عقد کنیم گفت منصرف شدم و رفت پشت سرش رو هم نگاه نکرد اینا مهم نیست مهم این هست که خیلی وقته میخوام فراموشش کنم نمیشه چیکار کنم که فراموشش کنم هر چه قدر خودمو به کارای مختلف مشغول میکنم ته مغزم یادش هستم حین کار یادش هستم حتی موقع نماز و دعا یادش هستم عذاب میکشم چطور یه نفر رو میشه فراموش کرد لطفا راه حل بدین

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل کارگر وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميفهمم تجربه ناراحت كننده بوده بعد از دوسال ناگهان بهم خوردن رابطتون و ناراحت كننده است حق داريد ناراحت باشيد .
علت اين تصميم چه بوده چه اتفاقي افتاده كه ايشون
به اين نتيجه رسيدند و واكنش شما بعد از اين موضوع چه بوده
قطعا براتون مهمه كه بهش فكر ميكنيد
نبايد سعي كنيد كه فراموش كنيد بهتره اون موضوع را براي خودتون حل كنيد و پرونده اش را در ذهنتون ببنديد
تا زماني كه تلاش كنيد فكر نكنيد افكار با شدت بيشتري به سمتتون هجوم مياورند
كتاب تله شادماني نوشته راس هريس ترجمه دكتر صاحبي ميتونه بهتون كمك كنه
حتما لازمه جلسات مشاوره فردي حضوري داشته باشيد .

تجربه شما

مرسی‌ خیلی ممنونم از لطف شما تشکر فراوان