درگیری و مشکلات با زن سابق همسر

سلام. ماهی یکی دوبار زن سابق شوهرم.میاد ملاقات پسرش و این ملاقات سبب دعوا و درگیری بهم ریختن خانوادگی میشه من

و همچنین زیر زبون بچه رو میکشه من و شوهرم زندگیمون چطو هست و بچه رو یاد میده که چطور باعث نابودی زندگیمون بشه پچه کلا ناسازگار میشه

 نمیدونم چطور باید این مسئله رو مدیریت کنم؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود بر شما

توضیح‌تون متاسفانه کافی نیست. متوجه نشدم این ملاقات چطور هر بار می‌تونه خانواده رو به هم بریزه. موضوع دعوا و درگیری چی هست؟ شما چطور می‌دونین که در مکالمه‌ی ایشون با فرزندتون چی می‌گذره. و این بچه چطور میخواد زندگی‌تون رو نابود کنه و ... همچنین درباره‌ی سن بچه و اینکه چند وقت هست ازدواج کردین و چطور آشنا شدین و .... چیزی نمی‌دونم. موارد زیادی هست که نیاز به بررسی داره که به این شکل ممکن به نظر نمی‌رسه. پیشنهاد می‌کنم به صورت حضوری به مشاور مراجعه کنید و مساله رو کامل شرح بدید تا به کمک ایشون، بتونید مساله رو حل و فصل کنید. و تا حصول نتیجه، تلاش کنید خیلی حساس نباشید و بعد از هر ملاقات، منتظر مساله‌ای برای دعوا و درگیری نباشید. اگر فرزند همسرتون با شما، پدرش یا مادرش مساله‌ای داره که موجب ناراحتی و مشکل میشه، لازم هست که حتما بررسی و پیگیری داشته باشین. همونطور که عرض کردم چنین مواردی تنها با چند توصیه، قابل حل و فصل نیستن و لازم هست به صورت حضوری مورد بررسی قرار بگیرن.

به خدای بزرگ می‌سپارم‌تون