با سلام دختر من دوسالشه از همه چی میترسه. از وسایل برقی صدادار، از ماشین شارژی، حتی نور پولکای لباسش میفته رو دیوار میترسه، از اینکه تو دستشویی ادارار کنه میترسه. خلاصه، هم خیلی نگرانشم هم کلافه شدم. اگه راهنماییم کنین ممنون میشم. تقریبا ۴ماهه از شیر گرفتمش موقع خواب هم یقه لباسمو میگیره دستش میخوابه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

باسلام.
وجود یک سری ترسها در انسانها و بچه ها طبیعیه اما نه هر ترسی.
صدایِ بلندِ وسایل برقی تاحدی توجیه پذیر هست اما ترس از پولکِ لباس خیر.
به نظرم در درجه ی اول اگر میشود و امکان دارد( با توجه به شرایط کرونا در کشور) به یکی از همکاران با تجربه ی ما مراجعه ی حضوری داشته باشید تا ایشان بتوانند شرایط را بیشترو بهتر بررسی کنند و اگر لازم بود جلساتِ بازی درمانی برایِ کاهش ترس داشته باشید اگر نه در منزل خودتان باید با کمک گرفتنِ از کتابها و تهیه ی اسباب بازی ها و ... تدریجا" به فرزندتون کمک کنید که با ترس هاش کنار بیاد و بر اونها پیروز بشه؛ یعنی براش عادی بشه و دیگه نسبت به اون موارد حساس نباشه.