عادت بد کودک

سلام ببخشید دختر بچه ۲ سال ۸ ماه از ۱ سالگی موقع شیر خوردن حتماً باید دستش داخل نافش باشه یعنی با نافش بازی می کنه هرچی بهش میگیم یا چسب می زنیم فایده نداره لطفاً راهنمایی بفرمایید ؟؟ شیر تو پستونک میخوره

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز حواس کودک را پرت کنید مثلا عروسکی که دوست دارد را بدهید بگویید عروسکت را بغل کن و شیر بخور و یا با کارهای دیگر که حواسش پرت شود و دستش آزاد نباشد ببرد سمت ناف. همچنین سعی کنید با فنجان شیر بدهید برای این کار هم فنجان زیبا و طرح کودکانه بخرید و با نی هم می توانید بدهید که مشتاق تر شود.