مصرف ماریجوانا و حمله پانیک

سلام دکتر جان خسته نباشید من پارسال دوبار سوء مصرف ماریجوانا داشتم مشروبم میخوردم مرتب که بعد از مصرف ماریجوانا دچار حمله پانیک شدید شدم یه مدت حمله داشتم رفتم روانشناس بهم اسنترا و پروفنازین و زاناکس داد واس بی خوابیم، 6 ماه مصرف کردم الان خوبم ولی گاهی دوباره دچار همون ترسا میشم و اظطراب میگیرم نظر شما چیه؟ درمان شدم یا بازم باید دارو مصرف کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، به نظر میرسه کامل درمان نشدید، گاهی لازم است دارو تا یک سال ادامه یابد و در کنار آن خدمات رواندرمانی دریافت کنید. ضمنا ماریجوانا محرک ایجاد حملات پانیک هست. نباید مصرف کنید.