حاملگی بعد از سقط حاملگی پوچ

سلام خدمت کارشناس محترم

آذرماه حامله شدم.حاملگی پوچ داشتم. در هفته ۱۲ سقط کردم. دو کیسه بارداری بود که رشدش در پنج هفته متوقف شده بود و نهایتن در ۲۷ بهمن سقط کردم. بعد از اون در تاریخ ۲۸ اسفند عادت شدم

الان بعد از گذشت یک ماه و ۱۷ روز بعد از سقط نزدیکی محافظت نشده داشتم. آیاضروریه که قرص اورژانسی مصرف کنم؟امکان بارداری در این زمان وجود داره؟اگه امکان داره برای وصعیتم خطری نداره؟

ممنون اگه راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

درود با توجه به اینکه تازه سقط کرده اید و با توجه به شرایط کرونا توصیه میکنم فعلا اقدام به بارداری را به تعویق بیاندازید و برای این  دوره قرص اورژانسی استفاده کنید