اگر میشود ادنومیوزیس رو یه توضیحی در رابطش بدید ممنون میشم ؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام آدنومیوز قطور و ضخیم شدن رحم است و زمانی رخ می‌دهد که بافتی که به طور طبیعی مخاط رحم را پوشانده است (اندومتریوم) به دیوارۀ خارجی عضلانی حرکت می‌کند.دلیل آدنومیوز ناشناخته است،علائم این بیماری شامل بزرگ شدن رحم، پریودهای طولانی و سنگین، پریودهای دردناک که مدام بدتر می‌شوند،درد هنگام مقاربت جنسی