تغییرات احساسات بعد از ازدواج

سلام روزتون بخیر

من ۳ ساله ازدواج کردم و چند سال هم قبل از ازدواج همسرم رو میشناختم و مدت کوتاهی هم دوست بودیم خیلی دوستش دارم اونم همینطور مهربون و آروم و خوش مشرب و همه دوستش دارن هیچ وقت اهل دعوا یا صدای بلند یا جر و بحث نیست  و میدونم که منو دوست داره اما خیلی وقتا بی تفاوتیش آزارم میده چیزهایی که مثل روز روشن اصلا متوجه نمیشه اگه کمی ناراحت باشم و یا چند دقیقه سکوت کنم متوجه میشه و مرتب میپرسه چی شده وقتی علت رو میگم سکوت میکنه میگه حرفی ندارم خواسته های من براش مهم نیست  من خودم شاغلم و تقریبا ۹۰ در صد کارها به عهده منه از خرید خونه تا خرید هدایا برای دوستان و خانواده هامون  کاملا خودشو میزنه به اون راه  بعضی وقتا با سماجت میگم مثلا زیتون نداریم بعد یک هفته تکرار اعتراض میکنم که چرا اهمیت نمیدی میگه یادم میره  ببخشید خیلی پراکنده حرف زدم  ذهنم پر از چرا و اما و اگر احساس میکنم هیچ کاری دقیقا هیچ کاری برای من نکرده  موضوع پول نیست  ولی تاحالا برای من خرید نکرده   حتی تمام خرید های اونو من انجام میدم بعد از ازدواج یک بار برای خودش جوراب خریده مدام تو سرم میچرخه که چرا ازدواج کردم خیلی ناراحتم قبلا این احساسم زود گذر بود اما جدیدا چندین روز طول میکشه تا از سرم بیرونش کنم تو این چند روز از همه حرکتاش و رفتاراش منزجر میشم دست خودم نیست چیکار باید بکنم؟ نمیدونم این حرفم ربطی داره یا نه اما اصلا از زندگی جنسیم راضی نیستم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
برای مشکل جنسی که حتما باید برای درمان اقدام کنید ، در خصوص رفتار همسرتون و انتظارات شما باید با ایشون صحبت کنید و بگین برآورده نشدن خواسته هاتون چه حسی در شما بوجود میاره از طرفی هم باید با خودتون تعیین کنید که آیا خواسته هاتون با توانایی و جنس همسرتون سازگار هست یا ن ؟بپذیرید که همسرتون کاری که انجام نمیدن از روی لجبازی و برای دلخوری شما نیست.