سلام. من 22 سالم بود ازدواج کردم از همون سال اول شوهرم شروع کرده به کتک زدنم الان 3 ساله با هم زندگی میکنیم بهم شک داره و همیشه فکر میکنه من با مردی در ارتباطم و کسیو میارم خونه با تهدید با چاقو که خودت و خانوادتو میکشم ماشین و مهریه منو ازم گرفت حالا نمیدونم چیکار کنم ازش جدا شم یا باز ادامه بدم میخواد آبرومو هم ببره

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
در چنین شرایطی باید به علت پرخاشگری یا شک هاشون رو پیدا کنید ، باید بررسی کنید قابل درمان هست یا ن بعد تصمیم بگیرید