نرمال نبودن واژن و بکارت

سلام من یک دختر 22ساله هستم و دوران عقد رو میگذرونم اما با همسرم رابطه کامل نداریم اما حس میکنم بکارت از داخل واژن کمی بیرون زدگی داره و وقتی با دست لمسش میکنم کمی درد میگیره ایا این طبیعیه؟؟ یا پرده بکارتم داره از بدنم خارج میشه؟نکنه افتادگی رحم باشه...زمان پریود من بسیار منظمه اما با دل درد و پا درد کمر درد شدید.ممنون که پاسخ میدهید.

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل . وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر این تصور شما غلط می باشد بنابراین جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید