اختلال هورمونی چه درمانی داره؟

سلام ببخشیدمن ۲۶سالمه

مدتی موهام می ریخت شدید ازمایش دادم پرولاکتینم بالابود وقرص خوردم درمان شد ریزشم خیلی کم شده بود

بعد رفتم سونو دادم ویک کیست هموراژنیک داشتم ک دکتربهم اچ دی داد ورفع شد وخوب خوب بودم بعد مدتی موهام ریخت وموهای زاید دراوردم اما کرکی زمخت نیستن جوش هم خیلی نمیزنم کم

پریودهامم مقداری نامنظم شده اما هر ماه پریود میشم وسونوی رحم وضمایم هم نرمال وسالمه می خواستم بدونم مشکل چیه لطفاکمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام ازمایش تیروئید و هورمونی انجام دهید.ًممکن است تنبلی تخمدان یا کم کاری تیروئید داشته باشید