سلام من هفت بهمن پریود شدم 14 بهمن دقیقا روز تخمک گذاریم رابطه محافظت نشده داشتم به طوری که کل منی داخل واژن ریخته شد اما من ده دقیقه بعدش یک قرص اورژانسی و به فاصله هر 12 ساعت چهار قرص اورژانسی خوردم و 21 بهمن باز پری شدم اما بعدش دیگه تا الان پریود نشدم ینی اسفند ماه و فروردین بی بی چک زدم هاله انداخت اما 5 فروردین آزمایش دادم منفی بود و زیر دلم حالتی نبض میزنه و میلرزه و سردرد شدیدم و به بو حساسم میخواستم ببینم آیا امکان بارداری بااین تفاسیر هست

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه داری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به منفی بودن آزمایش خون خیر احتمال بارداری وجود ندارد موفق باشید