لکه بینی و کمردرد بعد از آی یو آی

سلام، خدا قوت از ۸ بهمن که پریود شدم از روز دوم داروهای آی یو آی و شروع کردم(برای دومین بار به علت تخمدان پلی کیستیک و ۲ سال انتظار طبیعی)،  روز ۱۱ پریود آی یو آی و انجام دادم تا روز هشتم اسفند شیاف پروژسترون و قرص استرادیول و دوفاستون و باید مصرف میکردم تا آزمایش دادم جواب بتا منفی شد و دکتر گفتن داروها و قطع کن تا پریود شی.

مشکل من اینجاست، دهم یه بار رابطه داشتم که لکه بینیم شروع شد کم کم بیشتر شد اما تبدیل به خونریزی نشد، تا به الان هم همینطورم، عذرخواهی میکنم لکه بینی کشدار دارم مثل زمان تخمک گذاری اما قرمز، صورتی، گاها قهوه ای. فعالیتم که کم میشه قطع میشه یه مقدار که زیاد خم و راست میشم یا زیاد سر پا وامیستم، کمرم درد میگیره و باز لکه بینی شروع میشه، خیلی برام نگران کننده است تابحال همچین مشکلی نداشتم.

لطف بفرمائید با شرایط الان که هیچ جا باز نیست من چه کار کنم؟

ممنون از لطف شما

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

میتونه به علت مصرف داروها باشه
بهتره سونوگرافی انجام بشه