خانوادم با ازدواجم مخالف هستن باید چیکار کنم؟

سلام خسته نباشید

میشه کمکم کنین از این شرابط خستم

با یکی دوستم که قصدمون از اول ازدواج بوده. اولش که دوست شدیم َسنشو نمیدونستم.. وقتی فهمیدم تعجب کردم فکر کردم داره شوخی میکنه ولی خب بعدش دیدم ایشون آدم خوبی هستن که من باهاشون موندم

از نظر عشق و علاقه و دوست داشتن تو این چهار سال واقعا خودشو ثابت کرده. خسیس نیست. اعتماد بینمون هست. از نظر من یه آدم ایده آل هست برای زندگی مشترک

چندبار برای خواستگاری پیش قدم شدن خانوادم میگن نه.. اولین دلیلشون اینه از تو کوچیکتره.. دومش اینکه کارش دولتی نیست

واقعا با این حرفا قانع نمیشم هرچی هم باهاشون صحبت میکنم فایده نداره

واقعا موندم چکیار کنم.. بین عشقم و خانوادم. دلم میخواد رضایت بدن اما فایده نداره همش میگن فردا طلاق میگیری. خیلی درموندم.. چهارسال گذشته حتی با تغییر شغل بازم میگن نه.ولی من دوستش دارم.. حتی مشاور رفتین گفتن شما مناسب همین ولی بازمیگن نه

ترخدا کمکم کنین 🙏

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر تحت فشار هستيد
قطعا اين موارد بهانه هاي بيش نيستند اما مهم اينه كه علت اصلي را پيدا كنيد و اينكار با ارامش و سازش همراهه نه با اصرار و بحث كردن
عزيزم يادت باشه موضوع سن واقعا مهم هست و نكته ايي نيست كه راحت از ان بگذريد اگر جلسات مشاوره رفتيد و درمانگر تاييد كردن ميتونيد ازشون بخواهيد با خانواده صحبت كنن يا يك فردي كه خانواده شما به حرفش توجه دارند بخواهيد كه با انها صحبت كند .