توضیح به دختر 9 ساله برای مسائل جنسی

سلام روزتون بخیر. دخترم 9 سالش و به شدت عاقل و فهمیده هست نسبت به سنش خیلی عاقلانه تر سنجیده تر رفتار میکنه و با دختر دایی هاش که همسن و کمی بزرگتر هستن رابطه خوبی داره تو مهمونیا میشینن تو یه اتاق حرف میزنن یه مدت میومد میگفت مامان دخترداییام خیلی بیشعورن همش حرفای بد میزنن و...خلاصه همه حرفاشو خوشبختانه باهام در ارتباط میذاشت و متاسفانه راجع به روابط دختر و پسر اندام تناسلی دختر و پسر صحبت میکردن که خوب هر چند زشت ولی اونا در دنیای کودکانشون اون حرفارو زدن یا هرچیز دیگه اما از اونجایی که دختر من عاقل تر هست دیشب بهم گفتش که مامان شبا قبل خواب همش به عروسی حرفای دختر داییام فکر میکنم و...و بعد هم گفت احساس میکنم وقتی اونجای زن و مرد بهم میخوره حال میده من اصلا نمیدونستم چی جواب بدم گفتم نه مگه من و بابات دیدی که کاری انجام بدیم  اینجور نیست و فلان گفت نه ندیدم ولی ممکن وقتی که به من میگین بیرون خودتون دوتا تو اتاقین انجام بدین مغزم سوت کشید خلاصه نمیدونم چیکارکنم که از این تفکرات بیاد بیرون و نکنه بلوغ زودرس داشت باشه ممنون میشم راهنماییم کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

باسلام
آگاهی از این مسائل در این سن طبیعی است و نوع پاسخ شما مهم است بهتر است هرگاه درباره این مسائل میخواد صحبت کنه اصلا مانع نشید و انگار نکنید و در پاسخ سوالش بگید  خودت چی فکر میکنی ؟مثلا میگه من فکر میکنم تو و بابا از اون کار میکنید و وووو پاسخ شما نباید انکاری باشد میگید دخترم در یه سنی یه سری کارها و مسائل هست ک مربوط به اون سن هست و من بهت کمک میکنم به اون ها فکر کنی و بدونی الان لازمه بدونی دختر و پسر یه تفاوتهایی دارن ک در یک سن خاصی مثلا ۲۵ سالگی میتونن کنار هم قرار بگیرند اما لازمه اونها رو توی اون سن بدونن ممکن بعضی بچه ها یه سری اطلاعات بهت بدن اما ممکن درست نباشه خیلی بهش فکر نکن به مرور زمان بزرگتر میشی .علائم بلوغ رو نیز چک کنید .