قرص ال دی و زمان پریود

24 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

من برای تنظیم پریودم تقریبا از روز 16 سیکلم  که قبلشم با امپول پروژسترون پریود شده بودم قرص ال دی خوردم ک دکتر تجویز کرده بود الان 6 روز از قطع قرص میگذره و من هنوز پریود نشدم فقط 2بار ک دسشویی رفتم یه رگه هایی از لخته خون قهوه ای رنگ از بدنم خارج شد .تاچند روز جا داره پریود شم؟؟قرص ویتاگونس دارم میتونم مصرف کنم؟تاثیری داره واسه زودتر پریود شدن؟چندتا بخورم؟

تنبلی تخمدان هم دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام
از روز ۱۶ قرص ال دی مصرف کردین یا پروژسترون؟
صبر کنید تست بارداری بدهید و در صورت لزوم مراجعه کنید

تجربه شما

ماه بعد رابطه 2 روز که دیر کردم رفتم دکتر که پروژسترون زدم و پریود شدم

واسه تنظیم رفتم دکتر و از روز 16سیکلم شروع به خوردن ال دی کردم

الان بعد 6 روز پریود اومد

روز رابطه هم پریود بودم و روز اولم بود

احتمال بارداری هست با این وجود؟؟؟