من باید سوم فروردین پریود میشدم که چهارم شدم.شب قبلش رابطه داشتم.دوم فروردین هم دوش وازینال با جوش شیرین داشتم.چون خیلی خارش داشتم.صب روز چهارم از درد پربودی بیدار شدم.لک بود.ولی تا شب دیگه چیزی نبود.فرداشم همینجور.بعد اویشن و اینا خوروم یکم از حالت لک اومد بیرون و بیشتر شد.ولی مثل قبل نیست .هنوزم همینجورم.۱۰ روز شده.بخاطر کرونا هم جرات دکار رفتن ندارم.کمرم گاهی از درد هی میگیره .زیر دلمم همینجور.مثل وقتی ک میخام پریود بشم.میشه راهنمایی کنید چیکار کنم.تاحالا کسی اینجور بوده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

سلام
شما ابتدا تست بارداری بدهید درصورتیکه باردار نبودید صبر کنید تا پریود شوید و در زمان نیاز مراجعه کنید