طلاق از همسر و حضانت فرزند

سلام. راهی هست که زن بتونه هم مهریه هم بچه رو بگیره؟ نمیتونم با شوهرم بمونم دیگه از بچمم نمیتونم بگذرم

شوهرم همش با گوشی سرگرمه حداقل ۱۷ یا ۱۸ ساعت از شبانه روز رو

بارها هم خیانت کرده هم جنسی هم در حد پیام با افراد مختلف بخدا خستم دیگه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
مهریه از طریق اداره اجرای اسناد رسمی ثبت شهر مربوطه و سپس مراجع قضایی قابل مطالبه و اجرا بود و در خصوص حضانت فرزند نیز این امر بستگی به سن طفل دارد ، بر اساس قانون بطور کلی حضانت اطفال تا سن 7 سال با مادر می باشد و بعد از آن پسر تا 15 سال و دختر تا 9 سال نیز با پدر می باشد و در صورت حدوث اختلاف ، از طریق مرجع قضایی حل و فصل خواهد شد .
در آخر پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی موضوع را بصورت دقیق تر و حضوری با وکیل در میان بگذارید .
موفق باشید