ترشح سبز رنگ در بارداری

سلام من ترشح مایل به سبز دارم، الان هفنه ۳۴ بارداری هستم و این ترشحات رو چند ماهه دارم. دکتر بهم کلوترینازول داد و هیچ تغییری به وجود نیومد

سوزش ادرار ندارم، خارش و سوزش خاصی هم، شاید در هفته یکبار در حد یک‌دقیقه احساس خارش یا سوزش کنم و دیگه تموم میشه. آیا این عفونته؟  اگه عفونته درمانش چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

کلوتریمازول برای عفونت قارچی داده میشه که نوع عفونت شما قارچ نیست!
باید آزمایش انجام بدید عزیزم احتمالا یا عفونت کلامیدیایی دارید یا تریکومونایی که لازمه تشخیص درست داده بشه فعلا از تزدیکی پرهیز کنید
درمان همزمان همسر هم لازمه در این مورد