سلام

همسر من 2 ماهه بارداره. متاسفانه اون موقع هنوز کرونا نیومده بود وگرنه به تعویق مینداختیم. توی این دو ماه به خاطر کرونا و شرایط موجود نگذاشتم دکتر بره ولی از طرفی همسرم کمکاری تیروئید هم داره. قبل از اقدام، پزشک متخصص غدد گفته بود ماه دوم بارداری برای آزمایش مجدد مراجعه کنیم. حالا از طرفی نگرانم بریم به محیط آلوده آزمایشگاه و مطب و به کرونا آلودده بشیم و از طرف دیگه نگران این هستم که نکنه عدم مراجعه به پزشک برای همسر و فرزندم خطرناک باشه.

این هم عرض کنم که همسرم روزی یک عدد قرص Levoxine 50 مصرف میکنه. که البته طبق تجویز پزشک، روزهای جمعه دو تا میخوره.

سپاسگزار میشم اگر راهنمایی بفرمایید که مراجعه به پزشک (چه زنان و چه غدد) در این شرایط لازم هست یا خیر؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان، زایمان و نازایی

سلام بله لازمه مراجعه کنند تا از شرایط بارداری و تست هلی غربالگری انجام بشه و تست تیرویید حتما چک بشه چون در بارداری نیاز به داروی تیرویید به علت رشد مغزی جنین و متابولیسم مادر افزایش پیدا میکنه