سلام یه سوال خیلی ذهنمو درگیر کرده و میترسم... ارگاسم خانوما میگن دو‌ نوعه، تحریک کلیتوریس و تحریک نقطه جی... من با نامزدم بدون دخول رابطه داریم ولی من فقط تحریک میشم به ارگاسم نمیرسم آیا مشکلی دارم یا طبیعیه؟ ولی ببخشید خودارضایی که میکنم (مثلا در پنج دقیقه خودارضایی) دو ثانیه لذت داره یعنی ارگاسمم طولانی نیست با مالیدن نقطه کلیتوریس خیلی نگرانم یه راهکار بدید از نگرانی در بیام بعد رابطه ما در حد رابطه دهانی هستش ... فرق نقطه جی با کلیتوریس چیه؟ لطفا توضیح کامل درباره ارگاسم بدین مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام،بالای ۸۰ درصد خانمها از ناحیه کلیتوریس به ارگاسم میرسند،پس جای نگرانی نیست،اضطراب عملکرد جنسی وارگاسم رو به میزان زیادی تحت تاثیر قرار میدهد پس مدیریت کنید،شما سن پایینی دارید و تجربه ناکافی خیلی از موارد در رابطه جنسی از طریق آزمون و خطا یاد گرفته میشود،در مورد ارگاسم مطالب با منبع معتبر را سرچ ومطالعه بفرمایید،اینجا مجالش نیست