سلام پسری دوسال و نیم دارم و درکنار مادرشوهرم زندگی میکنم.

قاعدتا بچه ها تو این سن خیلی لجباز میشن و من هم چون نمیخوام همیشه تمام خواسته های بچه رو انجام بدم اون هم شدید گریه میکنه

توای مواقع مادرشوهرم میاد و ناز بچه رو میکشه وحتی پیشش میگه" ای مامان بد حرف پسرمو گوش نمیدی"

چندین بارهم گفتم که سریع نیاین بچه باید بتونه مستقل بشه و بعضی وقتها باید به گریه ی بچه بی تفاوت باشیم.مادرشوهرم خودش هم همین عقیده رو داره ولی اصلا انجام نمیده

من دیگه چیکار کنم انقدر بهش گفتم که حتی ناراحت شده پیش شوهرمم گله کرده

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميدونم چقدر اين رفتار ازارتون داده
متاسفانه ايشون بخاطر محبت و عشق زياد نميتونه بين منطق و احساسش تفكيك قائل بشه در منطق معتقده كه بايد كودك را وابسته كنه اما با يك گريه فرزندتون همه منطق از بين ميرود و متاسفانه فرزندتون هم از اين دل رحمي مادر بزرگ سو استفاده كرده و به نوعي نقطه ضعف پيدا كرده كه شدت گريه را براي رسيدن به خواسته اش بالا ببرد .
متوجه نشدم كه ايا در يك خانه هستيد با در يك ساختمان اگر در يك خانه هستيد شرايط سخت تري داريد بخصوص كه مادر همسرتون به همسرتون گلايه كرده بايد از همسرتون بخواهيد كه با ايشون صحبت كنه و يكم موقعيت را درك كنند كه فرزندتون در سن حساسي است اگر هم در يك ساختمان هستيد كمي شرايط راحت تره اينكه زمان هايي كه خانه مادر بزرگ است يا مادر بزرگ خانه شما اگر اين اتفاق افتاد صبوري كنيد و در قوانين فرزند پروري انعطاف داشته باشيد و در خانه خود بيشتر رعايت كنيد .