اقدام به بارداری و واریکوسل خفیف

سلام خواهش میکنم من رو راهنمایی کنید. تو این اوضاع نمیتونم دکتر برم من و ۲۳ و همسرم ۲۷سال دارن قصد بارداری داشتم همسرم آزمایش داد کمی کم تحرکی داشت ولی آزمایش بعدیش هم اینگونه بود که تعداد ۴۰میلیون و تحرک ۶۰ درصد و مورفو  ۸۵درصد بود ولی ۵ ماه باردار نشدم و دکتر ارولوژی رفتیم گفت واریکسول خفیف داره ولی نطفه اونقدر ضعیف نیست و پنتوکسی فیلین داد یه ماه و دیگه نخورد چه کنم آیا قرصهای تقویتی میتوانم بدهم یک مکمل پیشنهاد میدید؟ خیلی استرس دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
اندکسهای آزمایشگاهی اسپرمشون مطلوب است و جای نگرانی نیست.
صرفا کاهش وزن، ترک سیگار و الکل و مصرف غذای سالم توصیه میشود.
میتوانند مصرف روزانه ویتامین E و ویتامین C و کپسول  L-carnitin انجام بدهند.