چرا عفونت من خوب نمیشه؟

سلام خانوم دکتر ،من سه چهار ماهه مشکل پیدا کردم یعنی عفونت دارم دکتر هم خیلی رفتم خوب میشدم ولی دوباره عفونت برمیگشت، عفونتم دقیقا بعد از پریودم شروع میشه با دل درد و ترشحات سفید با عنبر نسار خوب میشم ولی دوباره ماه بعد که پریود میشم عفونت برمیگرده چیکار کنم خسته شدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام این ترشحات شما کاملا طبیعی است و علت آن تخمک گذاری است اگر سوزش و خارش و یا ترشحات رنگی بدبو داشته باشید نشانه عفونت است این ترشحات شما طبیعی است موفق باشید