بی بی چک با خط کم رنگ

82 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وقتتون بخیر

من تست بی بی چک دادم مثبت بود ولی کمرنگ بود  الان دوماه پریود نشدم هیچ ازمایش دیگه ای ندادم این ماه لکه بینی داشتم همراه با درد زیاد میخوام بدونم الان باید چیکار کنم این بار شبیه بارداری قبلیم نیس همه چی فرق داره امکان داره تست بی بی چک اشتباه باشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام با توجه به شرح حال شما که لکه بینی دارید بهتر است آزمایش خون انجام بدهید موفق باشید.

تجربه شما

سلام خوبین میشه راهنماییم کنید من تجربه ای ندارم بچه اولمه ۲۰ سالمه و سیکل پریودهام ۲۸ یا ۳۰ روزه اس اخرین ماهی که پریود شدم ۲۸ روزه بود و ؟آخریش ۸ اسفند ۹۸ بود و از اون موقع تا الان که ۱۷ فروردین ۹۹ هس پریود نشدم آیا باردارم؟بی بی چک ۳ بار امتحان کردم منفی شد