کودکم وسایل را به دهان خود نمی برد مشکلی دارد؟

سلام. پسر ١٦ ماه دارم از همان ابتدا با دستش چيزی به سمت دهان نميبرد نه اسباب بازی و نه غذا و... همچنان همينطوره تمرينش هم ميدهم دستش را ميكشد يا دوست ندارد اين كار را انجام دهد غذا ميگذارم جلوش بازی ميكند و در دست له ميكند و لمس ميكند ولی داخل دهان نميگذارد غذا و بقيه چيزهارم با بازی و... چند قاشق ميخورد مشكل كجاست؟!

اطلاعات تکمیلی

سن ٣٠ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
کودکان معمولا از سن سه، چهارماهگی شروع به بردن اشیا یا انگشتان به سمت دهان میکنند تا حدود دو سالگی که ممکن است در بعضی کودکان بیشتر هم ادامه یابد.
رفتار والدین در برخورد با این امر که کاملا طبیعی است مهم است که نباید کودک را سرزنش کنند و با رفتار تند مانع این کار شوند.
به روند رشد و تکامل و قد و وزن کودک اشاره نکردید که طبیعی است یا خیر.
اگر تمامی موارد نرمال است این کار را با صبر و حوصله آموزش دهید مثلا با تکه های میوه شروع کنید به دست کودک بدهید و بخواهید گاز بزند.