تربیت جنسی پسر 7 ساله

سلام.پسر من ۷سالشه و دائم با دست به خودش ور میره.میگه اینکارو میکنم خوشم میاد.متخصص اطفال بردیم گفت مهم نیست بکنه.ولی من میترسم اگر ولش کنم بعدا دردسر بشه.نمیدونم چه کنم؟از هر فرصتی برای اینکار استفاده میکنه.با دست خیلی سریع و تند آلتشو میماله و میگه از این کار خوشم میاد .حتی سعی میکنه بره قایم بشه جایی که ما نبینیم که یواشکی اینکارو بکنه.درمانده شدم.نمیدونم از استرسه یا مشکل اورولوژی داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام مادر عزیز

اول از همه مطمئن شوید که مشکل فیزیکی مثل عفونت ،سوزش ،خشکی و حساسیت وجود نداشته باشه و حالا توصیه ها :

بچه ها در این سن درکی از لذت جنسی آنطور که در ذهن بزرگترها هست ندارن و این کار بیشتر واکنشی نسبت به اضطراب ها هست بررسی کنید که بیشتر در چه موقعیت‌هایی این کار را انجام می‌دهد و بعد سعی در کنترل آن موقعیت ها داشته باشید .واکنش شما بسیار بسیار مهم است  واکنش شما نباید همراه دستپاچگی و هول شدن باشد یا منع کردن همراه با اضطراب زیرا که در این صورت کودک پنهانی این کار را انجام می‌دهد.عوامل متعددی می‌تواند باعث این کار و شروع آن شده باشد که پیدا کردن علت آن در اینجا خارج از بحث است و می‌توانید با مشاوره حضوری و مصاحبه به کمک یک درمانگر کودک علت آن را پیدا کنید.اما اگر کودک را در حال انجام این کار دیدید توجه او را به کار دیگری معطوف کنید مثلا یک فعالیت یا بازی .تماس فیزیکی خود را با کودک افزایش دهید در آغوش گرفتن ،نوازش،بوسیدن سعی کنید هررروز کودک شما از رابطه عاطفی با شما برخوردار باشد ،بدترین کار این است که والدین جنگ برای پایان دادن این موضوع راه بیاندازند و سخنرانی کنند یا کودک را سرزنش کنند.خود ارضایی را با صفاتی مثل بد،کثیف ،گناه آلود ملقب نکنید.تفریحات سالم و متنوع برای آنها فراهم کنید.معاشرت و بودن در جمع بسیار مفید و موثر است و توصیه آخر و بسیار مهم اینکه از کتاب های موجود در بازار استفاده کنید و آموزش جنسی کودک خود را متناسب با سن وی شروع کنید .

موفق باشید