جوش های بعد از زایمان

سلام خسته نباشید  ۲۲ روز زایمان کردم چند روز بعد از زایمان جوش های خیلی زیادی بیشتر ریز و چند بزرگ در باسنم به وجود اومده دور چشم هام چند تا لک آوردم بازوهام جوش های زیر پوستی زدن  پوست شکمم شل شده و ترک خورده خیلی اذیتم میکنه وقتی باسنم رو دیدم خیلی ترسیدم و زدم زیر گریه لطفا راه های درمان رو بهم بگید چه دارو و قرص استفاده کنم که خوب بشن و جاشون نمونه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام برای ۹وشهای بدن فعلا داخل حمام با صابون کلیندا مایسین بشویید و کف صابون ۵ دقیقه بماتد دو تا سه بار در هفته
در صورت عدم بهبودی به پزشک مراجعه کنید
برای ترکها میکرونیدلینگ و لیزر کمک کننده است