ریزش شدید و ناگهانی مو

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 66 بازدید 1 تبادل تجربه

باتشکر از پاسخ دهی شما.من حدود دوماه پیش موهامو کوتاه کردم و بابتش خیلی غصه خوردم موقع شستن موهام متوجه کلی موهای کرکی شدم که بدستم چسبید از دو ماه پیش تا به حال وقت ریزش موی شدید دارم و موهایم مانند موی نوزاد که نرم و کرکی هست میریزه.هر وقت دستم خیس باشه به موهام بکشم کلی موی ریز و نازک بهش میچسبه..قرص هیرویت وففول میخورم.در ضمن تیرویید دارم و روزی یک عدد قرص مصرف میکنم.آزمایشم همه چی نرمال است.عدد تیرویید با مصرف قرص 2.5 هست.میشه علت کرکی شدن و نازک شدن ناگهانی مو رو به من بگید؟ بیست و یک سالمه درارث مادری کم پشتی نداریم.ولی پدرم موهایش تقریبا کچل است

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام حتما هز نظر مشکلات هورمونی چک شوید . مزوتراپی و پی ار پی کمک کننده است

تجربه شما

چیز دیگه ای ندارین بگین.همش همین جوابو میدین