قهرهای مداوم شوهرم

335 بازدید 1 تبادل تجربه

سلاام. تازه یک ماهه و نیمه که عروسی کردیم! خانواده شوهرم تو روستا هستن و بهداشت فوق العاده ضعیفی دارن و از این بابت من اونجا خیلی اذیت میشم و اینکه اصلا محیط روستا رو دوست ندارم حالا مشکلم اینه شوهرم بشدت وابسته پدر و مادرشه بطوری که اگه چهار پنج روز خونه خودمون باشیم دلش تنگ میشه و میگه پاشو بریم ماشین نداریم از بابت رفت و آمد اذیتیم و اگه بگم نه نمیام قهر میکنه باهام سرسنگین میشه به خانوادم بی احترامی میکنه دیونه شدم لطفا راهنمایی کنید؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل هیچ خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام،
دوست عزیز سعی کنید با هم یک برنامه ریزی داشته باشید،که مثلا چند وقت یکبار باید به روستا بروید،البته باید ببینیم،همسر شما وابسته می شدید دارند به خانواده یا نه چون اوایل ازدواج است هنوز به زندگی مشترک عادت نکرده،اما به هر دلیل چون شوهر شما از روشهای مخربی مثل قهر کردن و سکوت کردن استفاده میکند،سخت است که خودتان به تنهایی بتوانید مشکل را حل کنید،حتما به یک خانواده درمانگر مراجعه کنید،و صحبت کنید در این خصوص،اگر بتوانید با همسرتان مراجعه کنید عالیست،اگر حاضر به مراجعه نشدند خودتان بروید ،روانشناس به شما آموزش خواهد داد که چطور همسرتان را راضی به مراجعه کنید

تجربه شما

این مشکل مشابه رو من هم داشتم. با توضیح دادن این که چرا تو محیط روستا اذیت میشم همسرم کمی درک کرد و اوضاع یکم بهتر شد