رد کردن خواستگار و قبول نکردن او

 سلام. من یه خواستگار دارم ، قیافش به دلم نمیشینه ، سطح اطلاعات عمومیش خیلی پایینه جدا از اینا نه ماشین داره نه خونه در ضمن بیکارم هست ، هرچقدر میگم ما بهم نمیخوریم نمیفهمه صدام میزنه همسرم ، تو نامزد منیو از این حرفا

ناگفته نماند :چندباری بحث رابطه رو باز کرده(ازم نخواست ، ولی میگفت خوشم میادو اینا)

از همه جا بلاک میکنم بیست بار زنگ مینه ، میزارم لیست سیاه با یه خط دیگه زنگ میزنه ، تهدیدش کردم به شکایت فکر میکنه شوخی میکنم ، داداشم هم ده بار تهدیش کرده بازم دست از سرم بر نمیداره

چیکار کنم ؟؟؟بخدا کم آوردم

اطلاعات تکمیلی

سن 17 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزیز سلام

در شرایطی که برای شما پیش آمده خیلی خوب هست که شما تفاوت های خودتان با اون فرد را می بینید و همچنین خواسته های خودتان را هم می دانید. وقتی ما می خواهیم جواب قطعیمان را بگوییم خیلی مهم هست که قاطعانه و با دلایلی که داریم و تا حدی که لازم باشه برای فرد مقابل توضیح دهیم. یک طرف این ارتباطی که ما برقرار کردیم هم فرد دیگر است که آیا میپذیرد یا نه. در شرایطی که برای شما پیش
امده بهتر هست که هیچ نوع ارتباطی با فرد برقرار نشود و هیچ گونه بی احترامی و پرخاشی هم نسبت به ایشان صورت نگیرد چون ممکن است فرد را بیشتر تحریک کند برای برقراری ارتباط. بهتر است خانواده شما برای خانواده و خود فرد توضیح دهد و درخواست کند که ارتباط بیشتری برقرار نگردد.
.
سلامت باشید