خیانت همسر و گرفتن حق طلاق

سلام.چند روز پیش متوجه شدم همسرم با یه دختر چت می‌کرده.خودش میگه سه روز بوده و بعد متوجه اشتباهش شده و برنامه رو پاک کرده. 4 سال هست ازدواج کردیم و بچه داریم.این بار اولش نیست.دفعات قبل بخشیدمش و به کسی چیزی نگفتم.این دفعه می‌خوام حق طلاق و حضانت بچه رو بگیرم.گفته میدم.کلی گریه و ابراز پشیمونی کرد ولی به شدت نسبت بهش سرد شدم و فقط به عنوان یه همخونه بهش نگاه میکنم.اینو هم بگم که کار همسرم شهر دیگه ای هست و فقط چند روز از ماه خو نه ست.

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
این مدل نگاه شما به همسرتون حتما روی رفتارتون تاثیر می‌زاره بهتر هست این مشکل رو با خودتون حل کنید همسرتون رو اگر بخشیدین نباید مدام مرور کنید و بیان کنید .