زخم دهانه رحم

سلام... من 13ساله ازدواج کردم. توی این چند سال دوبار زخم دهانه رحم گرفتم که دکترم برام فریز کرد.

برای جلوگیری هم از iudاستفاده میکنم. بار دوم که زخم داشتم دکترم دستگاه رو دراورد زخمم رو فریز کرد..من دوباره iudگذاشتم. الانم احساس میکنم بازم زخم شده. چون  ببخشیدا همراه ترشحاتم گاهی وقتها یه کم خون قاطیه. و اینکه موقع نزدیکی یه دلدرد کوچیک دارم .وهمون علامت های رو دارم که قبلا داشتم. .. باید چیکار کنم..

دسترسی به دکتر ندارم.

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

درود، در روز عادی باید بعنوان گفته میشد سریعا در مطب زنان و مامایی معاینه شوید در شرایط مناسب پاپ اسمیر انجام دهید
به عنوان یک روش اورژانسی دراین شرایط کرونا بهتان پیشنهاد میدهم قرص مترونیدازول ۲۵۰ هر۱۲ ساعت ۲ عدد تا۱۴ روز و کپسول داکسی سیلین ۱۰۰ هر ۱۲ ساعت تا۷ روز مصرف کنید در صورت عدم بهبودی در اسرع وقت به مطب زنان مراجعه نمایید
لطفا خوانندگان دیگر با توجه به این پاسخ خودسرانه شروع به مصرف دارو نکنند!