رفع اضطراب جدایی دختر دوساله

سلام.اضطراب جدایی دخترم رو چطوری رفع کنم دو سال و چهار ماهشه از هشت ماهگی هم پیش مامانم و خواهرم بوده؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور کودک

مامان عزیز سلام

مقوله ایی که فرمودید حتما احتیاج به بررسی های بیشتری داره . نشانگانی که دارد ، شرایط شما (مخصوصا اینکه از 8 ماهگی که دقیقا سن شروع اضطراب جدایی در کودکان هست از شما جدا شده ) نحوه جداسازی کودک از شما ، روابطش با مراقبین جایگزین ، مراحل رشدی ،‌وضعیت فعلی کودک ،‌سبک فرزند پروری و... بسیار حائز اهمیت می باشد و باید بررسی شود لذا با توضیح  کم نمی توانم راهکار موثری ارائه بدهم .

حتما مراجعه حضوری داشته باشید و با توجه به مصاحبه ایی که انجام میشود از درمانگرتان کمک بگیرید

سربلند باشید ...