خیرات برای مردگان

با سلام وخسته نباشید

سوالی داشتم .آیاکسانی که از دنیا میروند هر روز  به دعا و قرآن فاتحه و خیرات نیاز دارند.

یعنی اگه براشون هر روز فاتحه نفرستیم یا قرآن نخوانیم در عذابند.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
همیشه نیاز دارند اما این به آن معنا نیست که اگر کار خیر نفرستیم آنها در عذاب باشند.
اینکه کسی در عذاب باشد یا نه، بستگی به اعمال خودش دارد. اگر کسی مؤمن باشد و جای خوبی داشته باشد، حتی اگر برایش هیچ کار خیری نفرستید او در عذاب نیست اما اگر بفرستید بسیار خوشحال می‌شود. مثل انسان ثروتمندی که اگر برای او هدیهٔ گران‌بهایی ببرید خوشحال می‌شود و اگر نبرید، فقیر نمی‌شود.
اما درهرحال بهتر است برای رفتگان، کار خیر بفرستیم. در هر شرایطی که باشند به آن نیاز دارند. اگر جای خوبی داشته باشند، جایگاهشان بهتر می‌شود و اگر خدایی نکرده جای بدی داشته باشند، چه‌بسا کار خیرِ ما آنها را نجات بدهد.
ضمن اینکه این اعمال خیر برای خودِ ما هم خوب است و ثواب دارد.