طلاق به دلیل ناتوانی جنسی همسر

سلام. ما ۸ ساله ازدواح کردیم و یک فرزند هم داریم اما ۱۵ ماهه که رابطه دخول نداریم و قبل تر از اون هم رابطه ی سردی داشتیم

نعوظش بیشتر از ۵ دقیقه طول نمیکشه و به این صورت هم ماهی یک بار رابطه بدون دخول داریم

اینها لازمه برای شرط ناتوانی  ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
چنانچه منظورتان بررسی و ارائه ناتوانی و بیماری ایشان بعنوان دلیل طلاق می باشد ، این موضوع بایستی با نظر قاضی رسیدگی کننده به پزشکی قانونی ارجاع و چنانچه بعنوان عسر و حرج و یا تخلف از شرط ضمن عقد محسوب و تشخیص گردد ، حکم مربوطه به نفع شما صادر خواهد شد .
با این حال پیشنهاد می شود قبل از هر اقدامی موضوع را بصورت دقیق تر و حضوری با وکیل در میان بگذارید
موفق باشید