سلام ۴۰ روزه احساس میکنم چیزی داخل گلومه و التهاب داره گلو و لوزم و زبانمم سفید شده. آموکسی کلاو ۲۰تا خوردم ولی خوب نشدم . بعد۲۰ روز معدمم درد گرفت و احساس پری میکردم و فشار میدادم آتش میگرفت و همچنین کمرمم درد میگرفت و گردنم.با دهانم زیاد میدادم.گوشمم میخاره و جرم زیادی گرفته بیشتر صبح ها. ۱۷ سالمه الان ۵ روزه دندان عقلمم داره در میاد.نگرانم من چه مشکلی دارم؟):

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت مرد شغل دانش آموز وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
چیزی که فرمودید باید از نزدیک دیده شود تا مشخص شود آیا واقعا عفونی است یا خیر؟
نگران نباشید. مساله خطرناکی نیست.
می تواند مشکل عفونی باشد یا ناشی از ریفلاکس معده.
گلوی شما باید توسط پزشک مشاهده شود.