اقدام به بارداری و تنبلی تخمدان

سلام،وقت بخیر.

یک سوال دارم ولی قبلش شرایطم رو براتون میگم.

سه سال و نیم ازازدواجم میگذره.دوسالی است قصدبارداری دارم ولی تابحال موفق نشدیم.

بعدازآزمایشهای هورمونی و بررسی های لازم تشخیص دکترم تنبلی تخمدان بود.الان پروژسترون مصرف میکنم.برای کمک به بارداری هم دکترم متفورمین500 و 5عدد قرصاوومید50(کلومیفن)تجویز کردن.قرص هاموخوردم ولی الان بااین شرایط کرونا دودلیم که برای بارداری اقدام کنیم یانه.میشه بگین چکاربایدکنم؟به نظرتون باردارشدن تو این شرایط کرونا درست هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم نصمیم گیری در این مسائل کامل شخصیه
کرونا هم معلوم نیست تا کی ماندگار هست
شما هم وضعیت خودتون و سنتون رو باید در نظر بگیرید