اقدام به بارداری با متفورمین

سلام،وقت بخیر.

یک سوال دارم ولی قبلش شرایطم رو براتون میگم.

سه سال و نیم ازازدواجم میگذره.دوسالی است قصدبارداری دارم ولی تابحال موفق نشدیم.

بعدازآزمایشهای هورمونی و بررسی های لازم تشخیص دکترم تنبلی تخمدان بود.الان پروژسترون مصرف میکنم.برای کمک به بارداری هم دکترم متفورمین500 و 5عدد قرصاوومید50(کلومیفن)تجویز کردن.قرص هاموخوردم ولی الان بااین شرایط کرونا دودلیم که برای بارداری اقدام کنیم یا نه.میشه بگین چکار باید کنم؟به نظرتون باردارشدن تو این شرایط کرونا درست هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

چون برای باردار شدن باید حداقل هفته ای 3 بار تماس جنسی داشته باشید و بهتر است تماس جنسی در طی اپیدمی کرونا نباشد و یا حداقل باشد ، بهتر است تماس های جنسی مکرر را تا پایان اپیدمی به تاخیر اندازید .