خیانت همسرم در دوران عقد

سلام یکساله عقدیم تو این مدت متوجه شدم که شماره های دختر در گوشی شوهرم هست و بهش زنگ میزنن و پیام میدن ...زمانی متوجه پیاماشون شدم که گوشیشو قایم میکنه یا وقتی من میرم سمت گوشیش سریع ازم میگیرتش شماره یه خانم تو گوشیه که به اسم پراید سیو شده من این موضوع اصلا بهش نگفتم که دروغگوی ماهرتری نشه خیلی دیر جواب پیامای منو میده ..‌خیلی از کارای که انجام میده رو بهم نمیگه خودم میفهمم ...جایی میره نمیگه به دروغ میگه خوابم یا خونه ام اما بعدا کاشف به عمل میاد که دروغ گفته وقتیم میفهمم بدونه اینکه بخوام غر بزنم بهم میگه فراموش کردم ...من ۲۶ سالمه و همسرم ۳۲

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل ارایشگر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
در موارد این شکلی اینکه مطرح نکنید اما ذهن خودتون درگیر باشه بدتر هست بهتر اینه با ایشون صحبت کنید و دغدغه هاتون و درگیری هاتون حل کنید