سلام. من دخترم ۹ ماه و ۱۵ روزشه دو شب پیش وقتی از خواب بیدار شد بدنش مور مور شد و لرزید من فکر کردم تشنجه و سریع بردم بیمارستان بستری کردم از آزمایش خون و سونوی سر و نوار مغز گرفتن گفتن خداروشکر هیچ مشکلی نداره و مرخص شدیم الان هنوز حرکات رو داره خواستم بدونم دلیلش چیه متاسفانه تو این اوضاع کرونا دکتر هم نیست که بخوام ببرم لطفا کمکم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
از نظر مغزی و بعبارتی تشنج که کودک شما بررسی شده و مشکلی ندارد. لباس مناسب نیز بپوشد و به دمای محیط هم توجه کنید. گاهی کمبود ویتامین و کم خونی نیز می تواند سبب این حالت شود که قطره آهن و قطره آد یا مولتی وینامین کودک فراموش نشود.