ترس از دفع به دلیل بیماری

سلام وقت بخیر. حدود دوماه و نیم پیش پسر چهار ساله م بدون هیچ سابقه ای، فقط برای یکبار دچار یبوست شد. به فوق تخصص گوارش کودکان هم مراجعه کردیم. یبوستش حتی یکبار دیگه هم تکرار نشد اما از اون روز به بعد برای تخلیه روده ش مقاومت میکنه. به شدت جیغ میزنه و اگه به خودش باشه حتی هفتگی هم نمیره دستشویی. همش به خودش میپیچه و میگه پی پی داره اما امتناع میکنه از دفع. خواهش میکنم کمکم کنید. بچم خیلی در عذابه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۱ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، ممکن است یبوست باعث ایجاد زخم در اطراف پوست کودک شده باشد، بهتر است معاینه توسط متخصص اطفال انجام شود.