سلام وقت بخیر من هفته ۱۰ بارداری هستم و از اول بارداری تو شب یهو لرز شدید میشم یه چند ساعتی بعد خود بخود خوب میشه هیچ علامت دیگه ای نیست کم کاری تیروید دارم که قرص میخورم ویار شدید و یبوست دارم خواهش میکنم راهنمایی کنیدن چکار کنم برای یبوست شربت شیر منیزیم میتونم بخورم ؟چون غذایی هر چی میخورم تاثیری نداره

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

برای یبوست روزی 2 تا 3 عدد کیوی بخورید . اب ومایعات بیشتری در طی روز مصرف کنید .

برای ویار بارداری روزی یک عدد قرص دمیترون قبل از صبحانه بخورید . هر غذایی که میل دارید بخورید . اغلب ویار بارداری تا پایان هفته 16 برطرف می شود .

یک ترمومتر (وسیله اندازه گیری درجه حرارت ) بخرید و درجه حرارت را روزی 3 بار و همچنین در زمان تب و لرز اندازه بگیرید و در صورت درجه بالای 37.8 به پزشک مراجعه کنید .