خارش آلت تناسلی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 165 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام .شوهرم متولد ۶۴ هست وزن ۹۵ . الان یک ماهه که قسمت تناسلیش اینقدر خارش داره که زخم میکنه از بس میخارونه ازمایش انگلم داده اما چیزی نبوده قسمت تناسلیش خیلی خشک شده مثل پوسته پوسته بسه بعدشم اول باسنش خارش داشت الان به جلوشم زده میشه بگین چیکار کنیم خیلی میخارونه خارششم مداومه ممنون میشم راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت مرد شغل فست فود وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام
احتمالا آلرژی و اگزما دارند.
ناحیه تناسلی رو با مواد شوینده شیمیایی مثل صابون و شامپو نشویند و و صرفا با آب بشویند.
میتوانند فعلا بصورت موضعی ، صبح و شب از پماد مگاکورت برای دو هفته استفاده کنند.

تجربه شما

به چیزی حساسیت ندارد یا برای اصلاح تناسلی از ژل اصلاح اسفاده کند تا حساسیت برطرف شود شاید حساسیت داشته باشد