حساس بودن کودک به صداهای بلند

سلام .خسته نباشید دختر ۳ سالم از صدای موزیک بلند شروع میکنه به گرفتن گوشش و براش ناراحت کنندست صدای جارو برقی و حتی مواقعی که منو پدرش سر موضوعی حتی به شوخی باهم بحث میکنیم .درصورتی که دختر اجتماعی و اصلا خجالتی نیست .ولی انگار صدای بلند آزارش میده .نمیدونم باید چیکار کنم باهاش ممنون میشم راهنمایی کنید.البته از نوزادی هم رو صدای بلند حساس بود؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و خانواده

سلام مادر عزیز

توصیه اکید من به شما اینست که حتما به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید و این مسئله را با وی درمیان بگذارید اگر از نظر متخصص مشکل فیزیکی نبود به درمانگر کودک مراجعه کنید تا زمینه و علت را پیدا کرده و در صدد رفع آن به شما کمک کند.

موفق باشید